Η KPMG χορηγός στη δεντροφύτευση «Plant-a-Tree» στη Λεμεσό

Στα πλαίσια των δράσεων του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή την παγκόσμια μέρα άγριας ζωής, χλωρίδας και πανίδας, η KPMG Κύπρου συμμετείχε ως χορηγός στην δεντροφύτευση «Plant-a-Tree» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Γερμασόγεια Λεμεσού, από το Δήμο Γερμασόγειας και την εταιρεία μόδας PAT, στις 3 Μαρτίου 2018.

Οι διοργανωτές μοίρασαν τους συμμετέχοντες

σε ομάδες σε 12 προκαθορισμένα πάρκα, με σκοπό να φυτέψουν περίπου 1000 δεντράκια σε μια έκταση 5 χιλιομέτρων (από το φράγμα Γερμασόγειας μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα), μεταξύ των Δήμων Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας με μουσική, χορό και επίδειξη μόδας, η οποία είχε θέμα το πράσινο και την αναγέννηση της φύσης την άνοιξη.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, η KPMG αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί και εργάζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής στην Κύπρο.

Η KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 και σήμερα απασχολεί περισσότερα από 850 στελέχη σε 6 γραφεία (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι, Πάφο και Πόλις Χρυσοχούς). Αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου της KPMG, ενός από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς και συμβουλευτικούς οίκους ανά το παγκόσμιο, που απασχολεί 200.000 επαγγελματίες σε 154 χώρες και περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα