«Η FIFA δεν νοιάζεται καθόλου για τους ποδοσφαιριστές»

Βολές εναντίον των ιθυνόντων της FIFA εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς, με αφορμή τη διακοπή του αγώνα της Κροατίας με το Κόσοβο, αλλά και την ολοκλήρωσή του μια μέρα αργότερα.

Καυστικός ως προς τις αποφάσεις, αλλά και τη νοοτροπία της FIFA, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μέσος της Ρεάλ και της εθνικής Κροατίας Λούκα Μόντριτς.

Αφορμή η διακοπή του αγώνα του Σαββάτου (2/9) της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Κόσοβο, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

«Αυτά τα

οποία έγιναν στο παιχνίδι, μας επηρέασαν πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της «Βασίλισσας». «Το Σάββατο το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να κοιμηθούμε 2-3 ώρες παραπάνω. Παρόλα αυτά, το επόμενο πρωί έπρεπε να ξυπνήσουμε και να προετοιμαστούμε σαν να βρισκόμαστε στον στρατό, διότι ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι θα συνεχιστεί σήμερα η αναμέτρηση (σ.σ. χτες)», συμπλήρωσε οργισμένος.

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, ο Μόντριτς, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Ντομαγκόι Βιντά που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 74΄, τόνισε: «Όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση η προετοιμασία μας δεν ήταν επαρκής. Η FIFA, για ακόμη μια φορά, απέδειξε πως δεν νοιάζεται καθόλου για εμάς τους ποδοσφαιριστές, ούτε εάν τραυματιστούμε λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, παρά μόνο ενδιαφέρεται για το να πραγματοποιηθεί το ματς. Το πιο σημαντικό, όμως, από όλα, είναι πως η ομοσπονδία δε μετέθεσε το παιχνίδι μας με την Τουρκία για την Τετάρτη, αλλά το άφησε την Τρίτη, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου χρόνο να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Για την ιστορία, η Κροατία κέρδισε με 1-0 στο «Μαξιμίρ» το Κόσοβο, σε αγώνα ο οποίος έγινε το Σάββατο (2/3), αλλά διακόπηκε στο 27΄ λόγω έντονης βροχόπτωσης, με συνέπεια να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί την Κυριακή (3/9).

Keywords
Τυχαία Θέματα