Γρηγόρη: «Ό,τι γίνει στον τελικό κυπέλλου, να γίνει και στο Ομόνοια-Απόλλων»

Το πράσινο φως για την παρουσία κόσμου στον τελικό του κυπέλλου Coca-Cola (Ανόρθωση-Ολυμπιακός) στις 15 Μαΐου άναψε το βράδυ της Τετάρτης (5/5).

Το πρωί της ίδιας ημέρας η Ομόνοια σε συνεργασία με την ΚΟΠ είχε προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες (βλέπε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας), ώστε στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Απόλλωνα (10/5) να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του ΓΣΠ.

«Εμείς

χθες το πρωί στείλαμε επιστολή στο υπουργείο, την ΚΟΠ και την αστυνομία που ζητούσαμε συνάντηση για να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι μαζί οργανωμένα. Ζητήσαμε φιλάθλους και στο δικό μας παιχνίδι και στο κύπελλο. Μετά από αυτά που ακούσαμε σήμερα και το γεγονός πως η κυβέρνηση θα δώσει το 15% για τον τελικό, πιστεύουμε πως θα έχουμε ίση μεταχείριση και θα έχουμε και εμείς φιλάθλους. Ό,τι γίνει στον τελικό, να γίνει και σε εμάς. Με corona pass, με ελέγχους κλπ. Πρέπει να ελέγξουμε κάπως την κατάσταση και να μην είναι αυθόρμητη. Ξέρω είναι πως και η ΚΟΠ συμφωνεί και περιμένουμε το Υπουργείο Υγείας», δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γρηγόρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα