Γκέλα η Έβερτον, τριάρες για Μπράιτον, Μπέρνλι

Η Έβερτον δεν κατάφερε να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 ενώ Μπράιτον και Μπέρνλι μπήκαν στην Premier League με τριάρες. Ισόπαλο 1-1 και το Μπόρνμουθ - Σέφιλντ.

Η Έβερτον μπορεί να σπατάλησε ένα σωρό λεφτά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά ξεκίνησε τη φετινή Premier League με γκέλα καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη

εκτός έδρες με την Κρίσταλ Πάλας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Την ίδια ώρα τόσο η Μπράιτον όσο και η Μπέρνλι μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 αντίστοιχα των Γουότφορντ και Μπέρνλι ενώ ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπόρνμουθ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μπράιτον (3-0 στην έδρα της Γουότφορντ) και Μπέρνλι (3-0 τη Σαουθάμπτον) μπήκαν τέλεια στη φετινή Premier League, σε αντίθεση με Εβερτον (0-0 με Κρίσταλ Πάλας) και Μπόρνμουθ (1-1 με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

Καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν δε θα μπορούσε να φανταστεί η Μπράιτον, η οποία πέρασε αέρας από την έδρα της Γουότφορντ, επικρατώντας με 3-0. Για να ανοίξει ο δρόμος προς τη νίκη χρειάστηκε και η τύχη πάντως, όπως στη φάση του 28ου λεπτού, όταν ο Ντουκουρέ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, για αυτογκόλ, μετά τη σέντρα του Γκρος (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν και στο 65' η σέντρα του Πρόπερ είχε ως αποτέλεσμα το 0-2 από τον Αντόνε, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 77' από την ωραία ενέργεια του Μοπέ, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή.

Εντυπωσιακή Μπέρνλι

Η Μπέρνλι δεν πρόκειται να περάσει την περσινή περιπέτεια, όταν η Ευρώπη στο ξεκίνημα της σεζόν την έβγαλε εκτός ρυθμού και χρειάστηκε μήνες για να συνέλθει. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ντάιτς έκανε το τέλειο ξεκίνημα, κερδίζοντας με 3-0 στην Σαουθάμπτον. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία τους, Μπαρνς, που πέτυχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά, έκανε το 1-0 στο 63’ και στη συνέχεια το 2-0 στο 70’ για να τελειώσει τα πάντα. Στο 75’ ο Γκούντμουνσον ολοκλήρωσε το εφιαλτικό διάστημα για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το τελικό 3-0.

Κόλλησε η Εβερτον

Τα Ζαχαρωτά μπαίνουν στη φετινή σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες αλλά η αρχή δεν έγινε με το δεξί... Με τον Μόις Κιν στον πάγκο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε τον έλεγχο στο ξεκίνημα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στη συνέχεια χρειάστηκε δύο σημαντικές επεμβάσεις του Πίκφορντ, μία σε προσπάθεια του Αγιού και μία στον Μέγιερ, για να κρατήσει το 0-0 και να μην πάρει τη νίκη η Κρίσταλ Πάλας. Η οποία έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 76', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σνάιντερλεν.

Βαθμό στο τέλος η Σέφιλντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην Premier League και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο 88’ στην έδρα της Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε με τον Μέφαμ στο 62’, όμως στο 88’ ο Σαρπ έκανε από κοντά το 1-1 ύστερα από στημένη φάση. Ο τελευταίος, μάλιστα, σκόραρε με την πρώτη του τελική προσπάθεια εντός εστίας στην Premier League στην 3η του παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα