Γιώργος Καζαμίας: «Θα είναι στον πάγκο με Εθνικό»

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή και αυτός έρχεται το αργότερο μέχρι αύριο έτσι ώστε να βρίσκεται στον πάγκο με τον Εθνικό. Ο εκπρόσωπος τύπου των ερυθρολεύκων, Γιώργος Καζαμίας τόνισε ότι στόχος είναι να ανορθώσει την ψυχολογία της ομάδας.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Μας έχει φέρει κάτι περισσότερο από προβληματισμό. Δυστυχώς εκεί που υπολογίζαμε διαφορετικά, τώρα αναγκαζόμαστε να παίζουμε στο β΄γκρουπ και με προβληματισμό.
-Να

κατανοήσει ο καθένας τις ευθύνες και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Πρέπει να βρεθεί προπονητής που θα μπορέσει να βγάλει τον καλό εαυτό των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Αυτή ήταν η πιο σημαντική απόφαση που πήραμε χθες.
-Για Αντόνιο Κονσεισάο: Στόχος του σωματείου είναι να έρθει σήμερα το αργότερο μέχρι αύριο, έτσι ώστε να είναι στον πάγκο με Εθνικό. Προχώρησε σε επαφές ο τεχνικός διευθυντής. Θετικό είναι να βρούμε ένα προπονητή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από την στιγμή που υπάρχει κάθοδος στην Κύπρο, ο προπονητής είναι συμφωνημένος. Είναι προπονητής που θέλουμε να κρατήσουμε και τη νέα χρονιά, αλλά δεν θέλαμε να δεσμεύσουμε το σωματείο. Να έχει και ο ίδιος κίνητρο και να μας αναγκάσει να τον κρατήσουμε.
-Από την στιγμή που υπάρχει τον Μάιο εκλογική συνέλευση δεν είναι σωστό να έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά.
-Όλοι έχουμε ευθύνες και θα αποδοθούν όταν και όπου πρέπει. Να κάνουμε υπομονή και να βάλουμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από το ατομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα