Γιατί χαρακτηρίζονται «επικίνδυνες» εκδηλώσεις οι γάμοι και οι κηδείες (vid)

Για την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και τις εκδηλώσεις που έχουν περιοριστεί λόγω κορωνοϊού μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ Πέτρος Καραγιάννης.

Αρχικά ανέφερε ότι «όπως είναι η σημερινή κατάσταση, δεν θα χαλαρώσουν τα μέτρα στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά θα γίνει επαναξιολόγηση και ελπίζω πραγματικά ότι θα δούμε πτώση έστω την υστάτη, αφού δεν υπάρχει χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα».

Σε ερώτηση πότε αναμένεται αν δούμε μείωση, σημείωσε ότι αναμένεται

μέχρι τη 13η του μήνα. Από τα χθεσινά κρούσματα είδαμε ότι η Λεμεσός έχει πτώση, γεγονός που δείχνει ότι απέδωσαν τα μέτρα την 3η εβδομάδα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην Αμμόχωστο, η οποία αυτή την περίοδο είναι τελείως «νεκρή», δεν υπάρχει τουρισμός και διακίνηση στους χώρους που θα υπήρχε συγχρωτισμός. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στις οικογένειες, στους χώρους

Απαντώντας σε ερώτηση για τις απαγορεύσεις σε γάμους και κηδείες, είπε ότι υπάρχει πρόβλημα τώρα στην Πάφο και το ζήτημα σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι ότι ο αυθορμητισμός δεν μπορεί να παρακαμφθεί. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι επικίνδυνες εκδηλώσεις, τελεία και παύλα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Καραγιάννης: Που οφειλόταν ο υψηλός αριθμός κρουσμάτων- Σκέψεις για νέα μέτρα

Καμιά καταγγελία στην Ορούντα: Αγρύπνησαν υπό τη συνοδεία αστυνομίας οι πιστοί

Keywords
Τυχαία Θέματα