Για το... ιστορικό μετάλλιο τα κορίτσια με τα «μπλε»!

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει το Βέλγιο (19:00, ΕΡΤ1) στον μικρό τελικό του Eurobasket και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, που θα είναι και το πρώτο της ιστορίας της!

H ομάδα του Κώστα Κεραμιδά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Eurobasket της Τσεχίας, καθώς ηττήθηκε από την Γαλλία με 77-55 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Τα κορίτσια της Εθνικής έκαναν ακόμα

μία υπέρβαση, πάλεψαν για περίπου 33 λεπτά, όμως στη συνέχεια κάποιες λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών και τα διαδοχικά εύστοχα σουτ της Γαλλίας «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Όμως, το παιχνίδι του Σαββάτου (25/6) βρίσκεται στο παρελθόν. Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση, καθώς με νίκη επί του Βελγίου στον μικρό τελικό του Eurobasket (19:00, ΕΡΤ1) θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, που θα είναι και το πρώτο στην ιστορία της!

Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κέρδισαν με σπουδαίες εμφανίσεις το εισιτήριο για το Παγκόσμιο, ωστόσο το κίνητρο του μεταλλίου είναι τρομερά ισχυρό.

Έτσι, η Εθνική έχει αφήσει πίσω της τον ημιτελικό με την Γαλλία και έχει ήδη συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με το Βέλγιο, το οποίο ηττήθηκε χθες (24/6) από την Ισπανία με (68-52).

Θυμίζουμε πως οι δύο νικήτριες των ημιτελικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 21:00, με φόντο το χρυσό μετάλλιο του Eurobasket.

Keywords
Τυχαία Θέματα