Για τις 23 Απριλίου ορίστηκε η υπόθεση για ΣΠΕ Αγίας Νάπας

Για τις 23 Απριλίου του 2018 ορίστηκε η υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας, που αφορά αδικήματα υπεξαίρεσης, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δηλαδή συνολικού ποσού 330 χιλιάδων ευρώ.


Για την υπόθεση κατηγορούνται τρία πρόσωπα, οι Αντώνης Καλλένος, 56 χρόνων από την Αγία Νάπα, Αδάμος Μανώλη Γεωργίου, 65 χρόνων από το Λιοπέτρι, και Νέστορας

Νέστορος, 35 χρόνων από τη Σωτήρα. Ο 56χρονος αντιμετωπίζει επίσης αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο συνήγορος υπεράσπισης του Νέστορα Νέστορος ζήτησε όπως αποσυρθεί από δικηγόρος του κατηγορούμενου, αφού, όπως εξήγησε, ο πελάτης του, λόγω της οικονομικής του κατάστασης, δεν είχε χρήματα για να τον πληρώσει.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου ανέφερε ότι ο Νέστορος υπέβαλε σήμερα εκ νέου αίτηση για νομική αρωγή, ενώ είχαν ήδη απορριφθεί από το Κακουργιοδικείο, δύο προηγούμενες αιτήσεις του για το ίδιο θέμα.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου ζήτησε όπως ετοιμαστεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τις οικονομικές συνθήκες του κατηγορούμενου και όρισε την 22α Φεβρουαρίου του 2018 ως ημερομηνία για εξέταση του αιτήματος του Νέστορος για νομική αρωγή.

Περαιτέρω, όρισε την 23η Απριλίου 2018 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα