Για την πρόκριση, με περισσότερη αποτελεσματικότητα!

Χωρίς μεγάλα λόγια, η ΑΕΛ πάει σήμερα το βράδυ στην ΑΕΚ Αρένα (19:00) για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, ένα 90λεπτο που θα κρίνει στο ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Για λόγους πρεστίζ και όχι μόνο και ως περσινή κάτοχος του θεσμού, η ΑΕΛ θα ψάξει τη νίκη με κάθε τρόπο για να είναι αυτή η ομάδα

που θα πανηγυρίσει την πρόκριση.

Το 0-0 αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, είναι τέτοιο που δίνει μεγάλες ελπίδες στην ΑΕΛ αφού μ' ένα γκολ νωρίς εκτός έδρας τότε όλα αλλάζουν. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έστειλε μήνυμα πρόκρισης. Η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι περνάει και με ισοπαλία με γκολ αλλά και με νίκη. Είναι ένας αγώνας που για την ομάδα της Λεμεσού θα μετρήσει πολύ η αποτελεσματικότητα που θα έχει προς την εστία του Τόνιο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, με την ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, να είναι αυτή που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Λεμεσού, σαφώς και θέλει να δει τ' όνομα της στην επόμενη κλήρωση, για να γίνει κατορθωτό όμως αυτό, χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι από τα πόδια της που θα περιορίσει στο μέγιστο τις όποιες προσπάθειες πάνε να δημιουργηθούν από πλευράς ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα