Για πόσο ακόμα θα παραμείνει η σκόνη στην ατμόσφαιρα

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ ενώ αρχικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά αναμένεται σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, αρχικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις, καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρα, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση μέχρι την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα σημειωθεί άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα