Για δεύτερη φορά η κοινωνία "πήρε τον νόμο στα χέρια" της

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες οι πολίτες «πήραν τον νόμο στα χέρια τους», αφού με μαζικές κινητοποιήσεις «ανάγκασαν» την Πολιτεία να λάβει διαφορετικές αποφάσεις από τις αρχικές.

Τελευταία φορά που ο κόσμος κινητοποιήθηκε μαζικά μετά τη δημοσιοποίηση μιας απόφασης, ήταν η περίπτωση της καταδίκης νεαρής γυναίκας και του γυναικολόγου της, μετά από καταγγελία του συζύγου της νεαρής, ότι προέβη σε έκτρωση.

Μποϊκοτάζ στην υπεραγορά για 70χρονο - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη

της γυναίκας, αλλά λίγα 24ωρα μετά αναγκάστηκε να την αφήσει ελεύθερη και αυτήν αλλά και τον γιατρό μετά από τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα.

Δείτε εδώ, πως ελευθερώθηκε η νεαρή που συνελήφθη γιατί προχώρησε σε έκτρωση

Παρέμβαση, εξάλλου, στην υπόθεση τότε, είχε κάνει και ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος έδωσε οδηγίες στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας οι οποίοι χειρίζονταν την υπόθεση, να ολοκληρώσουν άμεσα τις έρευνές τους και να αφήσουν ελεύθερη τη νεαρή γυναίκα.

Σήμερα, μετά και από τις διαστάσεις που έλαβε η περίπτωση της επιβολής προστίμου σε 70χρονο ο οποίος έκλεψε ένα φιλέτο κοτόπουλο αξίας €6.40 για να ταΐσει τον εγγονό του, η Πολιτεία παρενέβη για δεύτερη φορά μέσω του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος εισηγείται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει χρήση του προεδρικού του προνομίου, αναφορικά με διαγραφές προστίμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα