Γεάδης για facebook: Όσο μας αποκλείουν, μας ανοίγουν τις πόρτες

Να ξέρουν ότι όσο αποκλείουν το ΕΛΑΜ τόσο ανοίγουν τις πόρτες στο κίνημά μας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γεάδης Γεάδη.

Ο κ. Γεάδης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό του ΕΛΑΜ από το facebook, λέγοντας ότι δεν αποτελεί νέο, καθότι είναι εδώ και πολύ καιρό που υφίσταται

αυτός ο αποκλεισμός.

Ο ίδιος, τον χαρακτήρισε ως ανορθόδοξο πόλεμο, αντιδημοκρατικό αποκλεισμό και άνιση μεταχείριση, την οποία είχαν υποστεί και κατά διάρκεια της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι του κινήματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη δήλωσε ότι ο  κ. Χριστοφίδης του ΑΚΕΛ είπε λίγο πιο πριν στην ίδια εκπομπή ότι είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφωνίες σε μια δημοκρατία, δυστυχώς, πρόσθεσε το στέλεχος του ΕΛΑΜ, αυτές οι διαφωνίες δεν γίνονται σεβαστές και αυτή τη στιγμή παραβιάζεται και το ίδιο το Σύνταγμα.

Οι ενέργειες αυτές, πρόσθεσε, σε καμία περίπτωση δεν πτοούν το ηθικό των στελεχών του ΕΛΑΜ, αντίθετα, σημείωσε, ενώ είναι το μοναδικό κόμμα που δέχεται τόσο πόλεμο, εντούτοις είναι και το μόνο που αυξάνει ποσοστά και ψήφους σε απόλυτους αριθμούς σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Δεν είδαμε τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάζουν αυτές τις φασιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα