Φιλανθρωπική εκδήλωση «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο»

Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στον Δήμο Αραδίππου υπό τον τίτλο «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο».

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αραδίππου αναφέρεται ότι «την εκδήλωση ανθρωπιάς, αγάπης και ευαισθητοποίησης συνδιοργανώνουν το «Ταμείο Βασούλα Ελευθερίου» και το «Ιδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου» με στόχο την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις. Η φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο», θα αρχίσει στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 24ης Οκτωβρίου στην Πλατεία Αποστόλου Λουκά

στην Αραδίππου».

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι γνωστοί τραγουδιστές Λούκας Γιώρκας και Χρίστος Σίκκης, Πολιτιστικοί Ομιλοι και Σχολές Χορού της Αραδίππου και νεαρά ταλέντα. Στο τέλος της βραδιάς ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης θα «θυσιάσει» το μουστάκι του το οποίο διαθέτει εδώ και 35 χρόνια.

Στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, την οποία στηρίζουν τοπικές εταιρείες και άλλοι οργανισμοί και ιδιώτες, θα λειτουργούν παιχνίδια για παιδιά και νέους ενώ θα πωλούνται φαγητά, ποτά και γλυκά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα