Φέτος το καλοκαίρι, πάμε κρουαζιέρα μόνο με την Lets Go Tours

To καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση δίπλα στην θάλασσα. Σημαίνει ταξίδι σε νέους ή αγαπημένους προορισμούς, εμπειρίες και συγκινήσεις. Καλοκαίρι σημαίνει εκδρομή ή καλύτερα κρουαζιέρα…

Με τη Let’s Go

Tours αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε κρουαζιέρες, όπως δεν τις ζήσαμε ποτέ…

Αποδράστε από την καθημερινότητα και σαλπάρετε για μέρη ονειρικά… ταξιδέψτε στους αναρίθμητους παραδείσους του Αιγαίου και των Ελληνικών νησιών, απολαύστε τις απόλυτες στιγμές διασκέδασης στη φαντασμαγορική Ίμπιζα και στη Μαγιόρκα, επισκεφτείτε τις ιστορικές πόλεις της Μεσογείου, τα μαγευτικά Φιόρδ, τις γοητευτικές πόλεις της Βαλτικής, αφεθείτε στα μαργαριταρένια νησιά της Καραϊβικής, στην κατάλευκη Αλάσκα και ανακαλύψτε την σαγηνευτική Ασία ή ζήστε μια μοναδική εμπειρία επιλέγοντας κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο.

Όμως “σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.”, γιατί κρουαζιέρα σημαίνει πάνω από όλα ανεπανάληπτες στιγμές εν πλω… γεμάτες πολυτέλεια, διασκέδαση, δραστηριότητες, και γευστικές απολαύσεις.

Και αν νομίζετε ότι οι κρουαζιέρες πολυτελείας είναι πολύ ακριβές, ξανασκεφτείτε το. Με τις ALL INCLUSIVE προσφορές όπου οι πτήσεις, η διαμονή, τα φαγητά, τα ποτά και η διασκέδαση είναι όλα στην τιμή, και με την έκπτωση έγκαιρης προκράτησης μέχρι €300 την καμπίνα, οι κρουαζιέρες είναι πιο προσιτές από ποτέ!

Επισκεφτείτε το www.letsgotours.com ή επικοινωνήστε με το 77778277 για να προμηθευτείτε τον εξειδικευμένο κατάλογο και ετοιμαστείτε να σαλπάρετε σε ένα ωκεανό γεμάτο προσφορές με τις καλύτερες και πιο δημοφιλή εταιρείες κρουαζιέρων και ποταμόπλοιων στον κόσμο. NCL, Costa, Royal Caribbean, MSC, Celebrity, Princess, TUI, Celestyal, Nicko, Croisi Europe, Ama Waterways και όχι μόνο... Με τιμές που αρχίζουν από μόλις €349 αυτό το καλοκαίρι είναι μόνο… Let’s Go Tours.

Ακόμα περιμένετε; H προσφορά έγκαιρης προκράτησης ισχύει μέχρι 20 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα