Φατί: «Στην Μπαρτσελόνα για όλη μου τη ζωή»

Έχει μπροστά του μία ολόκληρη καριέρα, αλλά εκείνος εύχεται να μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα.

Ο 17χρονος Ανσού Φατί, που πλέον αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, είχε το καλοκαίρι αρκετές προτάσεις για να φύγει στο εξωτερικό. Και οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα δεν πήγαν όπως αναμενόταν. Άλλαξε μάνατζερ, εμπιστεύτηκε τον αδελφό του Μέσι και τελικά υπήρξε συμφωνία.

Ο Ανσού Φατί υπέγραψε για πέντε χρόνια (3+2), με αύξηση μισθού,

ανάλογα με την κατηγορία στην οποία που θα έπαιζε. Αναμενόταν να παίρνει 300.000 ευρώ ως παίκτης Νέων ή της δεύτερης ομάδας, ενώ στην πρώτη, ο μισθός του ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Ήθελα πάντα να είμαι εδώ. Αυτή είναι η ιδέα μου από την αρχή και ελπίζω να μπορέσω να είμαι εδώ όλη μου τη ζωή», είπε μιλώντας στην τηλεόραση της Μπαρτσελόνα.

«Είμαι ήρεμος, προσπαθώ να κάνω φυσιολογικά πράγματα. Αυτοί από τη ομάδα Νέων είναι πάντα οι συμπαίκτες μου και θα συνεχίσουν να είναι. Ξοδεύω όλη τη μέρα μαζί τους και τίποτα δεν θα αλλάξει αν είμαι πιο ψηλά. Κόντρα στην Οσασούνα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το πρώτο μου γκολ με την πρώτη ομάδα. Και στη συνέχεια με τη Βαλένθια, στο Camp Nou. Υπήρχαν πολλές νύχτες που ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή και μια μέρα έγινε πραγματικότητα. Δεν το πιστεύεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα