Φανούριος: "Είναι πολλά τα κίνητρα"

Μέχρι απόψε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα απαντήσει στο αίτημα του Απόλλωνα για άνοιγμα της βόρειας κερκίδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μίντιλαντ, δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Πρώτο ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων χαρακτήρισε τον αντίπαλο φαβορί και υπογράμμισε ότι αποτελεί τεράστιο κίνητρο για οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα να αγωνιστεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είναι σημαντικό , ιστορικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλος είναι το φαβορί, έχει εμπειρία στην Ευρώπη και προέρχεται από καλύτερο πρωτάθλημα. Καλούμαστε

αύριο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα στον επαναληπτικό. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια».

Για το αίτημα του Απόλλωνα να ανοίξει το βόρειο πέταλο
«Σήμερα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει με το βόρειο πέταλο. Μέχρι απόψε θα διευθετηθεί το θέμα. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ελπίζουμε να ανοίξει η κερκίδα για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Καταλήγοντας, ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε για το τεράστιο κίνητρο της ομάδας
«Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για μια ομάδα να αγωνιστεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να παίζει ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους. Ακόμα και για τον ΑΠΟΕΛ που θα αγωνιστεί για 7η φορά. Η ιστορία της ομάδας, η δόξα των παιχτών και του προπονητή, το οικονομικό, η περηφάνια του κόσμου. Είναι πολλά τα κίνητρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα