Φάνος Κιννής: "Έχουμε και εμείς τα δικά μας παράπονα..."

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την τεράστια ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ. "Όπως όλες οι ομάδες έχουμε και εμείς τα δικά μας παράπονα, τα οποία θα δούμε σε συνεδρία του ΔΣ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κιννής, με τον Απόλλωνα να εξετάζει το θέμα καταγγελίας του διαιτητή.

Οι δηλώσεις του Φάνου Κιννή στο Ράδιο Πρώτο:

"Μία πολύ σημαντική νίκη, μας δίνει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Καταφέραμε να το κερδίσουμε, αποκτούμε δυναμική για

τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που μέχρι το 90' ήταν χαμένο. Τη φετινή χρονιά αποδείξαμε ότι παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες μας το πίστεψαν, κυνηγήσαμε τη νίκη και στο τέλος το καταφέραμε. Είναι μία φιλοσοφία του Αυγουστή, μεταφέρει το πάθος που έχει ο ίδιος στον πάγκο και στους παίκτες.

Όπως όλες οι ομάδες έχουμε και εμείς τα δικά μας παράπονα, τα οποία θα δούμε σε συνεδρία του ΔΣ. Μπαίνουμε σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η διαιτησία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δεν θέλουμε καμία εύνοια αλλά να μας παίζουν στα ίσα. Θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στην καταγγελία του ρεφ. Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας μετά τη συνέδρια.

Ο Γκίε είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Με την επιστροφή του ήθελε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα του, ευτύχησε να σκοράρει κάτι που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Θεωρώ ότι το πλούσιο ρόστερ που έχουμε μας αφήνει εκεί για να διεκδικούμε τον τίτλο.

Η διακοπή έρχεται σε μία καλή χρονική περίοδο. Οι παίκτες μας χρειάζονται ανάσες, ειδικά οι παίκτες που τράβηξαν το κουπί".

Keywords
Τυχαία Θέματα