Έξοδοι με παγίδες για Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η 21 αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, η οποία άνοιξε αυλαία το Σάββατο (22/2) με τις νίκες της Ομόνοιας και του Απόλλωνα επί της ΕΝΠ και της Δόξας αντιστοίχως.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση δοκιμάζεται στο «Δασάκι» από τον Εθνικό Άχνας θέλοντας να επαναφέρει το +4 από την Ομόνοια και να «κλειδώσει» την πρωτιά στην α’ φάση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται

στο «Στέλιος Κυριακίδης» από τη φορμαρισμένη Πάφο και επιδιώκει το «δύο στα δύο» υπό τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να μείνει σε απόσταση… αναπνοής από την Ομόνοια εν όψει του clasico της τελευταίας αγωνιστικής.

Στην Αρένα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Οι «κιτρινοπράσινοι», μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, χρειάζονται επίσης τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μη χάσουν επαφή με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο «Μακάρειο», τέλος, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και σε περίπτωση νίκης μπαίνει επίσης στο κόλπο της εξάδας. Οι κυπελλούχοι με τον «αέρα» της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης ψάχνουν το «διπλό» που θα τους εδραιώσει στην έκτη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα