Ευρείας έκτασης επιχείρηση Αστυνομίας σε Λατσιά-Τι εντόπισαν

Ευρείας έκτασης επιχείρηση, με στόχο την πάταξη διαφόρων παρανομιών και τροχαίων αδικημάτων, στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, διενήργησαν χθες μέλη του Αστυνομικού Σταθμού.

Η επιχείρηση διήρκεσε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ. Τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών διενήργησαν διάφορους τροχονομικούς ελέγχους, για πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και ελέγχους σε διάφορες περιοχές και υποστατικά για πάταξη διαφόρων αδικημάτων, όπως η ρίψη κροτίδων και το παράνομο άναμμα λαμπρατζιών και το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους. Επίσης, ελέγχθηκε αριθμός

περιπτέρων και κέντρων αναψυχής, για να διαπιστωθεί κατά πόσο λειτουργούν βάσει των αδειών λειτουργίας τους, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε επιλήψιμο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ελέγχθηκαν συνολικά 90 οδηγοί και από τους ελέγχους αυτούς προέκυψαν συνολικά 47 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Συγκεκριμένα, 36 οδηγοί καταγγέλθηκαν για υπερβολική ταχύτητα και άλλοι εφτά για παραβίαση σήματος τροχαίας. Διενεργήθηκαν, επίσης, πέντε καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρο αναπήρων. Σε άλλους τέσσερις οδηγούς έγινε παρατήρηση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κοινόχρηστους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για πάταξη του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα με τον περί Προστασίας της Υγείας Νόμο. Από τους ελέγχους αυτούς, προέκυψαν δύο εξώδικες καταγγελίες.

Λόγω και της εποχής, οι έλεγχοι επεκτάθηκαν και σε διάφορους χώρους όπου παρατηρείται ρίψη κροτίδων και άναμμα παράνομων λαμπρατζιών, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα