Έτσι εντόπισαν 31χρονο που έκλεβε από πολυκατάστημα στη Λεμεσό

Η παρατηρητικότητα πολιτών και η άμεση ανταπόκριση μελών της Αστυνομίας οδήγησαν χθες στη σύλληψη 31χρονου υπόπτου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε περιουσία, η οποία πιστεύεται ότι είχε κλαπεί από κατάστημα στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45 χθες το απόγευμα, υπεύθυνος ασφαλείας πολυκαταστήματος στην Λεμεσό, επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανάφερε ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, η υπεύθυνη ενός από τα καταστήματα, εντόπισε σε δοκιμαστήριο αποκομμένη την ετικέτα

ενός φούτερ που πωλείται στο κατάστημα, αξίας 123 ευρώ, καθώς επίσης και το αντικλεπτικό εξάρτημα συναγερμού που βρισκόταν στο φούτερ. Από έλεγχο που έγινε, όπως ανάφερε ο υπεύθυνος ασφαλείας, σε δεύτερο κατάστημα εντοπίστηκε ένα πρόσωπο το οποίο είχε νωρίτερα εισέλθει στο δοκιμαστήριο του πρώτου καταστήματος και αφού υπήρχε υποψία ότι πιθανόν να σχετίζεται με την κλοπή του φούτερ, τον κάλεσαν να παραμείνει στο μέρος.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στο εν λόγω πολυκατάστημα όπου υπέβαλαν το ύποπτο πρόσωπο σε έλεγχο. Αφού κατά τον έλεγχο ο ύποπτος παρέλειψε να παρουσιάσει οποιαδήποτε έγγραφα για εξακρίβωση των στοιχείων του, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε μία τσάντα που κατείχε ο ύποπτος ένα φούτερ, αξίας 123 ευρώ, ένα ζεύγος γυαλιών, αξίας 243 ευρώ και ένα τζην παντελόνι, αξίας 49,95 ευρώ, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόν κλοπής. Στη τσάντα του εντοπίστηκε επίσης ένα κοπτικό εργαλείο.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη Δημοκρατία το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση κλοπής και υπόθεση παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα