Έτρεχε η Πυροσβεστική – Ξέσπασαν φωτιές σε τρία οχήματα

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχθηκε αριθμό κλήσεων για πυρκαγιές μηχανοκίνητα οχήματα σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Στις 21.51 αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Σιδηροκάστρου στην Ορόκλινη, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε  όχημα, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Όροκλινης με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα

και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.05.

Στις 02:40 δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά  σε μηχανοκίνητο όχημα σε χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας, στην Επαρχία Λευκωσίας, για την οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:10.

Επίσης, στις 03:39 δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα σε ανοικτό χώρο σε οικόπεδο, στην οδό Κιτίου στην Λευκωσία, για την οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:23.

Keywords
Τυχαία Θέματα