Εσπερινός και λειτουργία στον Άγιο Μάμα, live στο Sigmalive

Η γιορτή του Αγίου Μάμαντος θα εορταστεί στην κατεχόμενη Μόρφου, πολιούχου Αγίου της πόλης, με αρχιερατικό εσπερινό και αρχιερατική θεία λειτουργία στην ομώνυμη εκκλησία.

Το Σάββατο θα τελεστεί αρχιερατικός εσπερινός, ενώ την Κυριακή θ’ ακολουθήσει αρχιερατική θεία λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου, με την ευκαιρία της μνήμης του πολιούχου της Μόρφου, Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος του Μυροβλύτη και Θαυματουργού.

Το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, στις 18:30 με 21:00 θα ψαλεί ο Μέγας αρχιερατικός Εσπερινός και θα μεταδίδεται

απευθείας από το Sigmalive.

Την Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, στις 07:00 με 11:00 το πρωί, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και θα μεταδίδεται απευθείας τόσο από το Sigmalive όσο και από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Της Ακολουθίας του Εσπερινού, θα προΐσταται ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και στην Ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα συλλειτουργήσει ο Χωρεπίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα του Χρυσοσώτηρος από την Ακανθού, η οποία φυλάσσεται προσωρινά στον ναό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου. Επίσης, μπορούν να λάβουν άγιο έλαιο από τη σαρκοφάγο του Αγίου, ανέφερε ο πάτερ Κυριάκος. Κάλεσε τους πιστούς να προσέλθουν, να προσκυνήσουν και να γιορτάσουν στη σκλαβωμένη Μόρφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα