Έρχεται το μεγαλύτερο iPhone που σχεδιάστηκε ποτέ

Η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα της smartphones αργότερα μέσα στο έτος και οι πρώτες φήμες μιλάνε για τρία μοντέλα: το μεγαλύτερο iPhone που έχει σχεδιαστεί ποτέ, ένα αναβαθμισμένο κινητό στο ίδιο μέγεθος με το τρέχον iPhone X και ένα φθηνότερο μοντέλο με τα κύρια χαρακτηριστικά της μεγάλης

ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Bloomberg, η Apple ετοιμάζει την νέα γραμμή κινητών της για το 2018, η οποία θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο με οθόνη 6,5 ιντσών, το μεγαλύτερο που θα έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία. Με ένα τόσο μεγάλο μοντέλο και με τη νέα αυτή σειρά κινητών, η Apple μοιάζει να στρέφεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που επιθυμούν τα χαρακτηριστικά πολλαπλών εντολών των λεγόμενων «phablets» (ένας όρος που δεν αρέσει, βέβαια, στην ίδια), ενώ παράλληλα θέλει να κεντρίσει και το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μια πιο προσιτή έκδοση του iPhone X, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και ένα φθηνότερο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στο Χ.

Όπως αναφέρει η είδηση, η εταιρεία βρίσκεται ήδη στο στάδιο παραγωγικών τεστ με τους προμηθευτές και αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα μοντέλα το φθινόπωρο, αν και μέχρι τότε όλα αυτά τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν. Σύμφωνα, λοιπόν με το Bloomberg, το μεγαλύτερο iPhone στην ιστορία της Apple ενδεχομένως να έχει OLED οθόνη 6,5 ιντσών και ανάλυση 1242x2688 - δηλαδή μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο κινητό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά!

Η κωδική ονομασία του τηλεφώνου είναι D33 και η μεγαλύτερη οθόνη του προσανατολίζεται προς τους business χρήστες, ώστε να μπορούν να γράφουν email ή να δουλεύουν spreadsheets σε οθόνη μεγέθους ενός μικρού tablet. Μια τόσο μεγάλη ανάλυση στην OLED τεχνολογία σημαίνει ότι η οθόνη θα είναι τόσο ευκρινής όσο και η ανάλυση στις 5,8 ίντσες του iPhone X, ενώ η μεγαλύτερη διάσταση θα δίνει τη δυνατότητα χειρισμού πολλαπλών εφαρμογών με split-screen λειτουργία.

Όπως και το iPhone X, το μεγαλύτερο μοντέλο θα περιλαμβάνει αναγνώριση προσώπου Face ID, η οποία ξεκλειδώνει τη συσκευή και επιτρέπει πληρωμές. Οι επεξεργαστές και των τριών συσκευών αναμένεται να είναι νέας γενιάς Α12, ενώ το μεγάλο μοντέλο πιθανώς να δέχεται και διπλή SIM κάρτα. Η αναφορά κάνει ακόμα λόγο για την επαναφορά του χρυσού χρώματος στο σώμα για να ενισχυθούν οι πωλήσεις στην Ασία.

Εκτός από τα δύο νέα Χ μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας, η Apple εργάζεται και σε ένα χαμηλότερου κόστους, το οποίο θα διαθέτει φθηνότερο LCD πάνελ, σώμα από αλουμίνιο, αλλά θα έχει και Face ID και οθόνη χωρίς άκρες. Ως γνωστόν, η Apple τυπικά ανακοινώνει τα νέα της iPhone στις αρχές του φθινοπώρου, οπότε μέχρι τότε είμαστε έτοιμοι για πολλά περισσότερα σενάρια, διαρροές και φήμες. Όχι μόνο σχετικά με τα τρία νέα αυτά μοντέλα, αλλά και με τα υπόλοιπα από τη γραμμή παραγωγής της.

Πηγή: lifo

Keywords
Τυχαία Θέματα