Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο-Αναλυτικά οι θερμοκρασίες

Εποχική χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός

θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανό να σχηµατιστούν χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, περίοδοι µε αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες νεφώσεις, που το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα