Επιστρέφει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Αργεντινή, καθώς είναι «ξένο σώμα» στη Σανγκάι Σενχουά. Ο Αργεντινός σταρ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετάνιωσε για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην (αγαπημένη του) Μπόκα Τζούνιορς.

Ο «Απάτσι» έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Σανγκάι στα τέλη του 2016, που του προσφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 38 εκατ. ευρώ και εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 730

χιλιάδες ευρώ (!!), αλλά η προσφορά του είναι μηδαμινή και μάλιστα η Σενχουά κατέκτησε το κύπελλο της Κίνας, με τον ίδιο εκτός αποστολής.

Ο 33χρονος φορ, στους 11 μήνες που αγωνίζεται στην ασιατική χώρα, έχει αγωνιστεί μόνο στους 11 από τους 30 αγώνες της ομάδας του, έχοντας σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ. Μετά το τέλος του τελικού κόντρα στη Σανγκάι SIPG και την κατάκτηση του τροπαίου, ο τεχνικός της Σενχουά, Γου Ζινκούι, τόνισε για τον Τέβες:

«Δεν έχει διάθεση να παίξει άλλο στην Κίνα και θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Είναι μεγάλο παίκτης, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί και δεν μπορούμε να τον εξαναγκάσουμε να παραμείνει στην ομάδα».

Ο 33χρονος, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, δεν έχει καταφέρει να πείσει από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην κινέζικη ομάδα τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, του ζητήθηκε από τη διοίκηση να χάσει βάρος, αν θέλει να παίξει ξανά στο πρωτάθλημα. Ο Τέβες, όμως, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα