Επικεφαλής Επίλεκτων: «Από καθαρή τύχη εντοπίσαμε τη σορό» (vid)

Στις Τομές στα Γεγονότα μίλησε ο επικεφαλής της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών, Μιχάλης Χριστοδούλου, εξηγώντας  πώς βρέθηκε η άτυχη 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ.

Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε ότι είχε εντοπιστεί το κινητό της δίπλα της, ενώ δήλωσε ότι βρισκόταν εκεί την ώρα της ανεύρεσης της σορού της 35χρονης. Μάλιστα, εξήγησε ότι είχαν περάσει τρεις φορές από το συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν φαινόταν η σορός της.

Εντύπωση προκαλεί, μάλιστα, η δήλωση του ότι η σορός έχει εντοπιστεί

από καθαρή τύχη.

Τέλος, ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις έχουν τερματιστεί για λόγους ασφαλείας.  

Για την πορεία των ερευνών για την υπόθεση του εντοπισμού της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ μίλησε στο sigmalive ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Παράλληλα, φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη Νάταλι δημοσίευσε ελλαδικό ΜΜΕ

Να σημειωθεί ότι επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για την Νάταλι Κρίστοφερ, στην οποία επιβεβαιώνει ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 35χρονη. 

Να σημειωθεί ότι επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για την Νάταλι Κρίστοφερ, στην οποία επιβεβαιώνει ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 35χρονη. 

Σε αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια της Νάταλι, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης.

Να σημειωθεί ότι γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, για τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ.

Αίσθηση προκαλεί πάντως η τελευταία ανάρτηση της άτυχης 35χρονης. 

Δύσβατο είναι το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε τοπική ενημερωτική σελίδα του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα