Επιχορήγηση αγοράς φορητού Η/Υ για μαθητές Β΄ Γυμνασίου

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), ανακοινώνει ότι με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, παραχωρείται χορηγία €400 για αγορά Φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) μαθητών που φοιτούν στη Β΄ τάξη Δημόσιων Γυμνασίων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (εγκεκριμένων από το ΥΠΠ), και μαθητών που φοιτούν στην Προπαρασκευαστική τάξη των Εσπερινών Γυμνασίων-Λυκείων, των οποίων οι οικογένειες λαμβάνουν Δημόσιο Βοήθημα ή Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ή οι ίδιοι λαμβάνουν Δημόσιο Βοήθημα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το ΥΠΠ παραμένει προσηλωμένο στον βασικό στόχο της αναβάθμισης του εκπαιδευτικού µας συστήματος και της παροχής ποιοτικής παιδείας στις νέες και στους νέους µας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τις τεχνικές προδιαγραφές του υπολογιστή στο τηλέφωνο 22306030 και για τη διαδικασία στον Λειτουργό της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης Χρύσανθο Χρυσάνθου, στο τηλέφωνο 22800667, ή στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ http://www.moec.gov.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση registry@moec.gov.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα