Επιχείρηση ομορφιάς από 11 Κύπριους μαθητές

Η επιχείρηση «Αφροδίτη» δημιουργήθηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement και αποτελείται από έντεκα μαθητές.

Η επιχείρηση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement και αποτελείται από 11 μαθητές.

Για το όνομα της επιχείρησης οι μαθητές εμπνεύστηκαν από τη θεά Αφροδίτη, η οποία είναι η θεά της ομορφιάς σύμφωνα με το μύθο. Επιπρόσθετα λέγεται ότι γεννήθηκε στη Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο.

Στόχος τους, όπως αναφέρουν, είναι να προωθήσουν κάποια προϊόντα περιποίησης όπως είναι lip scrubs, body scrubs, lip balms, soap bars και ενυδατικό σπρέι προσώπου-σώματος.

Το ενυδατικό σπρέι που έχουν δημιουργήσει είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος όπως και όλα μας τα προιόντα. Τα lip scrubs και τα body scrubs βοηθούν στην απολέπιση της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.

Επίσης τα προιόντα προέρχονται όλα από αγνά, φυσικά υλικά τα οποία είναι κυπριακής παραγωγής.

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι συσκευασίες των προιόντων, είναι φιλικές προς το περιβάλλον αφού μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, προωθώντας έτσι την ιδέα της ανακύκλωσης.

Μπορείτε να τους στηρίξετε κάνοντας μας like στο facebook:@AphroditeJADazoo, follow στο instagram: @aphrodite.ja, αγοράζοντας τα προιόντα τους στο: www.jaaphrodite.wixsite.com .

Keywords