Επ. Λεμεσού: Χειροπέδες σε 27χρονο – Έκλεψε 50 ευρώ από εταιρεία

Σύλληψη 27χρονου σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπής.

Η μία διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 17 και 18 Ιανουαρίου, 2017, σε καντίνα εταιρείας στην περιοχή Γερμασόγειας, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε από το υποστατικό.

Η δεύτερη διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 23 και 24 Φεβρουαρίου, 2017,

σε γραφεία κτιρίου στην περιοχή Μουτταγιάκας, από όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ στο υποστατικό προκλήθηκαν κακόβουλα ζημιές, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 250 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε πρόσφατα μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι σήμερα, βάση Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής

Στη σύλληψη 39χρονου και 43χρονης, βάση Δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην περιοχή Μόρφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καρπών και εσοδείας, αξίας πέραν των 225 ευρώ, που διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο στην Περιστερώνα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα