Εντόπισαν παράνομα φυτοφάρμακα από τα κατεχόμενα

Ποσότητα φυτοφαρμάκων εντόπισε το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία Πάφου μετά από έρευνα σε υποστατικό στα Μαντριά.

Τα φυτοφάρμακα τα οποία κατασχέθηκαν από την Αστυνομία εντοπίστηκαν μετά από πληροφορίες σε υποστατικό το οποίο ανήκει σε 41χρονο κάτοικο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com η Αστυνομία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αξιολόγησαν τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους τις τελευταίες ημέρες και οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο υποστατικό όπου φυλάσσονταν τα συγκεκριμένα

φυτοφάρμακα.

Τα είδη των φυτοφαρμάκων αυτών που εντοπίστηκαν, έχουν αποσυρθεί από τα καταστήματα πώλησης στις ελεύθερες περιοχές, αφού δεν πληρούσαν κανόνες και κανονισμούς της Ε.Ε. ενώ να σημειωθεί δεν έχουν ούτε τις απαιτούμενες σημάνσεις και άδειες για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Παρόμοια υπόθεση η Αστυνομία Πάφου αντιμετώπισε και πριν ενάμιση περίπου χρόνο όταν στην κατοχή 39χρονου τότε ελληνοκύπριου από τη Λάρνακα είχαν εντοπιστεί μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκων επίσης από τα κατεχόμενα.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο εναντίον του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα