Έντονες βροχοπτώσεις σε περιοχές της Λευκωσίας (pics-vid)

Έντονες βροχοπτώσεις παρατηρούνται εδώ και λίγη ώρα σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Το καιρικό σκηνικό θυμίζει έντονα χειμώνα, παρά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίας.

Βίντεο αλλά και φωτογραφίες τόσο από τις έντονες βροχοπτώσεις όσο και από τα πυκνά μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τον ουρανό, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αστραπές κάνουν τη νύκτα μέρα εξάλλου στην Λευκωσία.

Ο Οκτώβριος, αν και αργοπορημένα, θυμίζει επιτέλους φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, αύριο, το πρωί

θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι τα πρωινά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Το απογεύματα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας, στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται μικρή πτώση και την Κυριακή μη αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γενικά γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ευχαριστούμε τον Άκη Νικολάου για τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έντονες, Λευκωσίας,entones, lefkosias