Ενημέρωση μετόχων ΓΣ Ελληνικής για διαδικασία προσφορών ΣΚΤ

Το θέμα της ενημέρωσης των μετόχων για τη συμμετοχή της Ελληνικής Τράπεζας στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ (ΣΚΤ), περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στην ημερήσια διάταξη

της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) των μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου 2018.

Επιπλέον, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας που έχει αποσταλεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης ΓΣ, η οποία συγκαλείτε κατόπιν αιτήματος της ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, περιλαμβάνεται επίσης η πλήρη ενημέρωση των μετόχων αναφορικά με τις επιλογές οι οποίες αξιολογούνται από την Τράπεζα σε περίπτωση που χρειαστεί οποιοδήποτε κεφάλαιο για το σκοπό της Προτεινόμενης Συναλλαγής, ως η ανακοίνωση της Τράπεζας ημερομηνίας 26/4/2018.

Επίσης, οι μέτοχοι θα ενημερωθούν αναφορικά με το αντικείμενο και περιεχόμενο των συζητήσεων που διεξάγονται μεταξύ της Τράπεζας και πιθανών επενδυτών, ως η ανακοίνωση της Τράπεζας ημερομηνίας 26/4/2018, καθώς και αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται από την Τράπεζα σε σχέση με την Προτεινόμενη Συναλλαγή, περιλαμβανομένων της επιλογής συμβούλων (νομικών, λογιστικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών, κλπ.), προσέλκυσης, ενημέρωσης και διαπραγμάτευσης με πιθανούς συνεργάτες ή/και συν-επενδυτές ή/και επενδυτές που θα λάβουν μέρος στην Προτεινόμενη Συναλλαγή και αξιολόγησης των οικονομικών δεδομένων της ΣΚΤ.

Στην ημερήσια διάταξη, οι μέτοχοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας, θα ενημερωθούν επίσης για το λόγο μετάθεσης της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Τράπεζας από τις 23 Μαΐου 2018 στις 11 Ιουλίου 2018, ως η ανακοίνωση της Τράπεζας ημερομηνίας 27/4/2018 καθώς και οποιαδήποτε άλλα θέματα αναφορικά με την Τράπεζα και τις εργασίες της που τυχόν να εγερθούν από τους μετόχους.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας θα λάβει χώρα στο Εγγεγραμμένο Γραφείο της στη Γωνία Λεωφ. Λεμεσού &Λεωφ. Αθαλάσσας 200, Στρόβολος, 2025 Λευκωσία, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στις 12:00 μ.μ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα