Ένας για 2η θέση και άλλος για να μειώσει αποστάσεις!

Το παιχνίδι στη Λεμεσό Άρης-Πάφος είναι το πρώτο χρονικά για τη σημερινή μέρα, αγώνας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Λεμεσιανοί θα υποδεχθούν στις 17:00 τη παφιακή ομάδα, αγώνας εξίσου σημαντικός και για τους δύο.

Από τη μία ο Άρης έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση και να προσπεράσει την ΑΕΚ με +1, βάζοντας δύσκολα στους Λαρνακείς ενόψει του Κυριακάτικου τους αγώνα και από την άλλη η Πάφος που άρχισε να φορμάρεται θέλει νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τον Άρη στους 3 βαθμούς. Είναι από τα παιχνίδια που δεν υπάρχει φαβορί ούτε μπορείς να προβλέψεις το νικητή. 

Η πρόσφατη ήττα του Άρη από την Ομόνοια, βαθμολογικά επηρέασε όπως και ψυχολογικά, αφού ήταν η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που η ομάδα του Λιάσου Λουκά δέχθηκε τρία γκολ. Υπάρχει μεγάλο στοίχημα για το πως θα επανέλθει η ομάδα και πως θα παρουσιαστεί σήμερα μετά από την ήττα στο ΓΣΠ

Για τη γηπεδούχο ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά ο Μπαμπίκα και θα εκτίσει τη ποινή του στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής, το ίδιο και για τη Πάφο με τον Ζοάο Αουρέλιο.

Η Πάφος εκτός έδρας δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει τρίποντο και αυτό είναι μία πρόκληση για τον κ.Μίλανιτς, που θα επιδιώξει στην σημερινή αναμέτρηση να το πετύχει για πρώτη φορά αυτό.

Keywords