Ένα 24ωρο σχεδόν 900 καταγγελίες απ΄την Αστυνομία

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πάταξη της εγκληματικότητας, του φαινομένου της νεανικής παραβατικότητας και για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, μέχρι και το πρωί σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η Αστυνομία δραστηριοποιήθηκε σε παγκύπρια βάση με συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέγχθηκαν 274 πρόσωπα, 213 οχήματα και 28 υποστατικά, όπως νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Κατά τους ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έγιναν 15 καταγγελίες, μεταξύ των

οποίων και για παραβάσεις που αφορούν στην νομοθεσία για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.

Έγιναν έλεγχοι σε περιοχές όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα και προκαλούν οχληρία, όπως σε κεντρικές αστικές λεωφόρους, σε πάρκα και χώρους πρασίνου, σε εκκλησίες και σε σχολεία.

Στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματοδών ποτών, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συνολικά 249 έλεγχους αλκοόλης σε οδηγούς οχημάτων. Καταγγέλθηκαν συνολικά 37 οδηγοί οχημάτων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Έγιναν συνολικά 440 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν ακόμη 376 διάφορες τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων και 78 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Παράλληλα τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν οδική βοήθεια σε 10 οδηγούς οχημάτων.

Οι συντονισμένες δράσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πάταξη της εγκληματικότητας, των φαινομένων παραβατικότητας και για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα