Ένα 24ωρο έντυσε σε μαύρα 3 οικογένειες-Παιχνίδια της μοίρας

Μαύρο ήταν το ξημέρωμα της Κυριακής ,11 Φεβρουαρίου, για τρεις οικογένειες, δυο σε Λεμεσό και μια σε Λευκωσία.

Δυο νέα παλικάρια, αύξησαν τον φετινό αριθμό των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Μόλις στον δεύτερο μήνα του νέου χρόνου, ο αριθμός των θυμάτων έχει ανέλθει στους 6. Άλλες τόσες χιλιάδες είναι οι τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα. Όπως αναφέρει δε σημερινό δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, ο αριθμός των θυμάτων τα τελευταία 10 χρόνια αγγίζει το νούμερο 600, αριθμός που τουλάχιστον προκαλεί συγκλονισμό.

Χθες,

εξάλλου, στην Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου, ένας 83χρονος ξεψύχησε στα βουνά του χωριού του, όταν το τρακτέρ του τον καταπλάκωσε ενώ αυτός είχε εξορμήσει για συγκομιδή αγρελιών. Ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Λευκωσία: Νέο θανατηφόρο – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Αιτία των θανατηφόρων δυστυχημάτων, όπως και στη διπλή τραγωδία της Λεμεσού τα ξημερώματα της Κυριακής, είναι κατά κύριο λόγο ο ανθρώπινος παράγοντας. Το κράνος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Κκαφάς εκ μέρους της Τροχαίας Λεμεσού από τη σκηνή του δυστυχήματος, πιθανόν να έσωζε τις ζωές των δυο νέων, φίλων από τη Λεμεσό.

Α.Κκαφάς: Το κράνος θα έσωζε τους δυο - Ανείπωτη τραγωδία

Το τριπλό κτύπημα του Χάρου, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, αφού από χθες νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, με αφορμή το διπλό θανατηφόρο, προέβαινε σε αναρτήσεις προτρέποντας για αποφυγή ταχύτητας και κατανάλωσης αλκοόλ ενώ οδηγούμε. Σχετική ανάρτηση έκανε εξάλλου και ο ίδιος ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο οποίος για μια ακόμη φορά απηύθυνε έκκληση προς όλους να συνδράμουν προκειμένου να μην χάνονται τόσο άδικα ζωές στην άσφαλτο.

Τα χαράματα χάσαμε δύο παιδιά σε τροχαίο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στη Λεμεσό. Το απόγευμα χάσαμε 82χρονο όταν ανατράπηκε ο γεωργικός ελκυστήρας ( τρακτέρ) που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο...Κάνω έκκληση να συνδράμουμε ΟΛΟΙ στην προσπάθεια για λιγότερες απώλειες στους δρόμους

— Zacharias Chrysostom (@ZACHARIASCHRYS2) February 11, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα