Emirates Aviation Uni εισάγει νέο πρόγραμμα Executive MBA

Το Emirates Aviation University ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος Executive MBA στον κλάδο Aviation Management, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Coventry στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017 και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές τώρα στην ιστοσελίδα του EAU.

Το πρόγραμμα σπουδών του Executive MBA έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι σχεδιάζουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της διοίκησης των αερομεταφορών ή θέλουν να προχωρήσουν από ένα λειτουργικό ρόλο σε ένα γενικό διευθυντικό ρόλο.

Οι επαγγελματίες που εγγράφονται στο πρόγραμμα θα επωφεληθούν από τη δυναμική δομή, καθώς το πρόγραμμα έχει οριστεί να διδαχτεί τόσο στο Ντουμπάι όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως ένας αναπτυσσόμενος κόμβος αερομεταφορών και σαν έδρα μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, το Ντουμπάι αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους μαθητές του Aviation Management MBA για να μάθουν για τη βιομηχανία. Ενώ θα βρίσκονται στο Ντουμπάι για να διδαχτούν τις τρεις πρώτες ενότητες, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να δουν από πρώτο χέρι το εύρος των δραστηριοτήτων σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αερομεταφορών, όπως η Emirates, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum και τη dnata. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία για οργανωμένες επισκέψεις σε ένα φάσμα οργανώσεων στο πλαίσιο του τομέα των αερομεταφορών. Όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα και στις δύο τοποθεσίες για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Executive MBA, που αποτελείται από έξι ενότητες και διαρκεί 12 μήνες, έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής των πολυάσχολων επαγγελματιών. Η διδασκαλία θα ξεκινήσει με ένα εντατικό πρόγραμμα τεσσάρων ημερών, το οποίο θα ακολουθήσουν ατομική μελέτη και υποβολή μαθητικής εργασίας.

Το Emirates Aviation University παραμένει αφοσιωμένο στην προσφορά νέων και σχετικών με τη βιομηχανία προγραμμάτων. Με τα χρόνια, το EAU έχει αναπτυχθεί από ένα μικρό κολέγιο σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που προσφέρει περισσότερα από 44 προγράμματα σε διάφορους τομείς σπουδών. Η ανάπτυξη του EAU υπογραμμίζει τη ζήτηση για ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στα ΗΑΕ και την ταχεία ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Το EAU συνεχίζει να επεκτείνεται και προσπαθεί να παγιώσει τη θέση του ως κέντρο άριστης εκπαίδευσης της πολιτικής αεροπορίας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μερικά από τα προγράμματα που προσφέρονται από το EAU περιλαμβάνουν μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της διοίκησης των αερομεταφορών, της διοίκησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας, της αεροναυπηγικής μηχανικής, της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, της εκπαίδευσης πιλότων και σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων για αερομεταφορά και που σχετίζονται με την αερομεταφορά.

Το EAU συμμετέχει κάθε χρόνο σε πολλές εθνικές και διεθνείς εκθέσεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου υποψήφιοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα που προσφέρονται και να μιλήσουν κατευθείαν με το ακαδημαϊκό προσωπικό. Το πανεπιστήμιο είναι αυτήν τη στιγμή παρόν στην έκθεση Najah 2016, την κορυφαία έκθεση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Abu Dhabi. Το EAU θα λάβει επίσης μέρος στην έκθεση China Education Expo στη Σαγκάη από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα Executive MBA, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.eau.ac.ae/english/courses/postgraduate-studies/Executive-mba-aviation-management.aspx

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας : Ο Δρ Ahmad Al Ali, Αντιπρύτανης του Emirates Aviation University

Keywords