Έμεινε στο μηδέν η Δανία,τεσσάρα η Ελβετία και αγχωτική νίκη η Ρουμανία

Η Δανία κόλλησε στο 0-0 με την Γεωργία στην Τιφλίδα, παρέμεινε δεύτερη, αλλά η Ελβετία νίκησε 4-0 το Γιβραλτάρ και την πλησίασε στον βαθμό με ματς λιγότερο. Τρίποντο με Πούσκας από ασίστ Χάτζι για την Ρουμανία, η οποία έπιασε την Σουηδία.

H εθνική Γεωργίας υποδέχθηκε στην Τιφλίδα την αντίστοιχη της Δανίας για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0.

Η Δανία κόλλησε στο 0-0 με την Γεωργία στην Τιφλίδα, παρέμεινε δεύτερη, αλλά η Ελβετία

νίκησε 4-0 το Γιβραλτάρ και την πλησίασε στο βαθμό με ματς λιγότερο. Τρίποντο με Πούσκας από ασίστ Χάτζι για την Ρουμανία, η οποία έπιασε την Σουηδία.

ShareTweet

Η εθνική Γεωργίας υποδέχθηκε στην Τιφλίδα την αντίστοιχη της Δανίας για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0.

Ο Γιον-Νταλ Τόμασον είδε τους παίκτες να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Λορία και να χάνει την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ο Γκίτγιαερ έχασε την ευκαιρία στο 82ο λεπτό να χαρίσει την απόδραση από την Ντίναμο Αρένα, αλλά η μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Έρικσεν, ο Ντόλμπεργκ και η παρέα τους παραμένουν στην δεύτερη θέση, αλλά πλέον νιώθουν καυτή την ανάσα της Ελβετίας, η οποία συνέτριψε στη Σιόν με 4-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ και πλησίασε στο βαθμό με ματς λιγότερο, μάλιστα.

Ο Ζακάρια στο 37ο λεπτό άνοιξε το σκορ κόντρα στους ουραγούς και άποντους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μεχμέντι στο 43ο διεύρυνε το ελβετικό προβάδισμα. Στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ έκανε το 3-0 και οι Ελβετοί απλά πήγαν στο ρελαντί το υπόλοιπο ματς. Πέτυχαν απλά κι ένα τέταρτο γκολ με τον Γκαβράνοβιτς στο 87ο λεπτό.

Η Ρουμανία αγχώθηκε υπερβολικά με την Μάλτα στο Πλοϊέστι, αλλά κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε. Την νίκη, δηλαδή, έστω και με ένα γκολ.

Αυτό ήλθε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ με κεφαλιά του Πούσκας από ασίστ (εκτέλεση κόρνερ) του Χάτζι (του Ιάνις, γιου του Γκιόργκι). Έτσι, έπιασε την Σουηδία - υποδέχεται την Νορβηγία στην Στοκχόλμη - στην δεύτερη θέση και συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στην τελική φάση.

πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα