Έλον Μασκ: Καλεί τον Πούτιν σε επικοινωνία μέσω του «Clubhouse»

Την λένε «Clubhouse» και ξεκίνησε το 2020. Eίναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην επικοινωνία μέσω ήχου και η πρόσβαση σε αυτή γίνεται μόνο μέσω πρόσκλησης. Η δημοτικότητα της έχει εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες και αυτό οφείλεται κυρίως στην προώθησή της στο κοινό από τον Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ με χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter προσκάλεσε το Κρεμλίνο σε επικοινωνία

μέσω της εφαρμογής Clubhouse: «Θα θέλατε να συμμετάσχετε στο Cludhouse για μία συνομιλία;», ενώ πρόσθεσε στα ρωσικά ότι «Θα ήταν μεγάλη τιμή να σας μιλήσω».


Η εφαρμογή έχει προσελκύσει ήδη πολλούς νέους χρήστες οι οποίοι προσκαλούν τους συνομιλητές τους σε «δωμάτια». Μεταξύ άλλων έχουν συμμετάσχει πρόσωπα όπως ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg, ο ράπερ Drake και ο ηθοποιός Kevin Hart.

.@KremlinRussia_E would you like join me for a conversation on Clubhouse?

— Elon Musk (@elonmusk) February 13, 2021

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ επιδιώκει την επικοινωνία με Ρώσους αξιωματούχους. Νωρίτερα τον Μάιο του 2020, ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX φάνηκε να έχει μια σύντομη συνομιλία με τον επικεφαλής της Ρωσίας Ρόσκοσμος Ντμίτρι Ρογκοζίν, ανταλλάσσοντας ελπίδες για μελλοντική συνεργασία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Keywords
Τυχαία Θέματα