Ελλάδα: Αυτός είναι ο 26χρονος που σκοτώθηκε σε χαράδρα-pics

«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι», έλεγε σχολιάζοντας φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άτυχος Ηλίας που σκοτώθηκε στον Όλυμπο πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων.

Βίντεο από τον εντοπισμό του νεκρού φοιτητή στον Όλυμπο

Το ταξίδι που είχε κανονίσει με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, έμελλε να είναι το τελευταίο για τον 26χρονο.
Η αγάπη του για την ορειβασία αποδείχτηκε φονική αφού σκαρφαλώνοντας στον Όλυμπο, έπεσαν σε

γκρεμό. Ο φίλος του κατάφερε να πιαστεί από ένα ξύλο, αλλά ο άτυχος Ηλίας δεν μπόρεσε να βρει κάποιο στήριγμα και έπεσε με δύναμη πάνω σε σκληρό στρώμα πάγου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 26χρονος είχε πάθος για τη ζωή και όνειρό του ήταν να ταξιδέψει στον κόσμο και να κατακτήσει όσες περισσότερες κορυφές μπορούσε. Δυστυχώς όμως τον βρήκε ο θάνατος.

Ο 26χρονος είχε πάει μαζί με τον 25χρονο φίλο του για ορειβασία χθες κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Ο άτυχος νεαρός έπεσε από μονοπάτι σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι δυο νέοι σπούδαζαν σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μάλιστα γνωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές και έπεισε και τον 25χρονο φίλο του να τον ακολουθήσει ο οποίος πήγαινε για πρώτη φορά.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα