Ελεγκτική Υπηρεσία: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης. Ο κ.Πετρίδης ερωτήθηκε φυσικά για την πρόθεση (όπως όλα δείχνουν) της Κυβέρνησης να παραπέμψει τον προϊστάμενό του στο Ανώτατο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Ακούσαμε γενικότητες. Το Σύνταγμα υπάρχει. Η Υπηρεσία υπάρχει για να κάνει ελέγχους», είπε εισαγωγικά ο Εκπρόσωπος.

Δείτε εδώ: Τι απαντά ο ΚΕ σε ΑΚΕΛ και Γενικό Ελεγκτή

Ο Εκπρόσωπος υπενθύμισε μεταξύ άλλων

τι είπε το Ανώτατο στην περίπτωση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου: «Ανάρμοστη συμπεριφορά είναι τόσο κακή, τόσο μεμπτή ώστε να καθιστά το πρόσωπο (σ.σ που κατηγορείται) ανίκανο να ασκεί τα καθήκοντά του», ανέφερε.

Δείτε εδώ: Νέα απάντηση Ελεγκτικής Υπηρεσίας – «Δείχνει» το Ανώτατο

Ο κ.Πετρίδης ερωτήθηκε για το πώς είναι ο κ.Μιχαηλίδης, στον απόηχο όλων όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας και είπε ότι ο Ελεγκτής νιώθει μια χαρά όπως και όλοι στην Υπηρεσία. «Όταν εκτελούμε καθήκοντα με βάση το Σύνταγμα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη της Δημοκρατίας και ενδεχομένως η αλήθεια να λάμψει στο Δικαστήριο». 

Δείτε εδώ: Αποκαλυπτικό/ΣΙΓΜΑ: Προσφεύγει για παύση του Οδυσσέα το Προεδρικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Εκπρόσωπος είπε επίσης ότι μάλλον διαφαίνεται ότι έχει δίκιο η Υπηρεσία, «αφού δεν ακούστηκε μισή διαφωνία με την έκθεση αυτή καθαυτή».

Παράλληλα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιβεβαιώσε εμμέσως πλην σαφώς το πρωί της Δευτέρας στο κρατικό ραδιόφωνο ότι το Προεδρικό έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για παραπομπή της υπόθεσης του Γενικού Ελεγκτή στο Ανώτατο, για Ανάρμοστη Συμπεριφορά.

Δείτε εδώ: Εκπρόσωπος: Ο Ελεγκτής θέλει να διοικεί σαν ΠτΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα