Έλεγχος Μπεργκ: «Σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι πέρυσι» (vid)

Για όσα είδε στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της Ομόνοιας (σ.σ. το 1-0 επί της Δόξας) μίλησε ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στους νεοφερμένους, τους νεαρούς, τους τρεις παίκτες από την ακαδημία που αγωνίστηκαν, αλλά και τη δουλειά που έχει γίνει τις περασμένες δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός στην κάμερα του γραφείου Τύπου για…

…το παιχνίδι με τη Δόξα: «Δεν παίζουμε φιλικά παιχνίδια, αλλά προπονητικά παιχνίδια. Ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από πολύ καιρό, προπονούμαστε εδώ και δύο εβδομάδες και είναι καλό να δίνουμε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, ώστε να

ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι, θα θέλαμε να συνεχίσουμε και να βλέπουμε διαρκή βελτίωση».

…τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας: «Πάει καλά. Κάνουμε καλή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Δούλεψαν σκληρά στο lockdown, δούλεψαν σκληρά στις διακοπές και έτσι τώρα η φυσική τους κατάσταση είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι πέρυσι. Πάνω κάτω έχουμε το ίδιο γκρουπ ποδοσφαιριστών, άρα το σημείο εκκίνησης εφέτος είναι πιο ψηλά από το αντίστοιχο πριν από ένα χρόνο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και αδημονούμε για τη νέα σεζόν, στην οποία έχουμε ν’ αγωνιστούμε για αρκετά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα».

…για τους δύο νεοφερμένους και τους νεαρούς: «Είναι καλό να βλέπεις τους νέους ποδοσφαιριστές να έρχονται και να είναι μέρος της ομάδας. Τους δώσαμε ρόλους, θέλαμε να παίξουν. Θεωρώ πως ο Φώτης έδειξε ποιότητα στις τοποθετήσεις του, στο παιχνίδι του και στην αντίληψη του. Πέτυχε ένα τέρμα, το οποίο είναι πάντα καλό. Ο Κίκο επίσης τα πήγε καλά, είναι καλός παίκτης και είμαστε χαρούμενος που τους έχουμε και τους δύο εδώ. Οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Χαράλαμπος, δείχνουν ότι βελτιώνονται σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια και της περσινής σεζόν. Ο Λοΐζου πήρε 45 λεπτά και είναι καλό γι’ αυτόν. Συνεπώς ήταν ένα καλό προπονητικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες».

…για τους τρεις παίκτες από την ακαδημία: «Είναι καλή εμπειρία γι’ αυτούς. Προπονούνται μαζί μας και σίγουρα τώρα στην αρχή της προετοιμασίας χρειαζόμαστε 45 λεπτά για όλους τους παίκτες. Θέλουμε να παίξουν μερικά παιχνίδια, θα είναι καλή εμπειρία γι’ αυτούς. Θεωρώ πως ο Ανδρέας (Σάββα) τα πήγε καλά. Ο Βενιζέλου επίσης έκανε καλή διαχείριση του εαυτού του. Ο Άγγελος (Ζευκής) δεν είχε πολλά πράγματα να κάνει, γιατί δεν έπαιξε πολύ, αλλά είναι καλά παιδιά. Φυσικά είναι λίγο μακριά από την πρώτη ομάδα για την ώρα, είναι όμως ταλαντούχοι, άρα απλώς πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να κοιτάζουν πώς θα προοδεύουν και θα βελτιώνονται συνεχώς. Είναι καλό γι’ αυτούς να είναι μέρος αυτής της ομάδας στην προετοιμασία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλεγχος Μπεργκ,elegchos bergk