Ελεύθερος ο Αλ. Μαυρομιχάλης - Δεν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

Ελεύθερος μετά την πενθήμερη κράτησή του αφέθηκε το μεσημέρι ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, αφού δεν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του για την υπόθεση ναρκωτικών, 2 κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης.


Παρά τα όσα ανέφερε ο 26χρονος συλληφθείς για την απόπειρα της δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου για υπόθεση ναρκωτικών, για την οποία τελεί υπό κράτηση ο αδελφός του και είχε ως αποτέλεσμα και την σύλληψη

του Αλέξη Μαυρομιχάλη, για τον οποίο το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα κράτησης 5 ημερών, εντούτοις σήμερα το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του που να τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Ο 26χρονος ύποπτος είχε επίσης συλληφθεί για τα 2 κιλά κάνναβης και τα 700 γραμμάρια, καθώς εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε. Ο 26χρονος υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο καταζητούμενος για την ίδια υπόθεση Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως Σήφης, τού είχε αναφέρει ότι είχε μεταφέρει μαζί με τον Μαυρομιχάλη ποσότητα ναρκωτικών από την Ελλάδα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Σήφης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαυρομιχάλη, τον οποίο ωστόσο δεν άκουσε, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συσκευασίες. Ο Μαυρομιχάλης, σύμφωνα με την ΥΚΑΝ, δεν έχει απασχολήσει την υπηρεσία ποτέ με υποθέσεις ναρκωτικών και, αφού δεν εξασφαλίστηκε μαρτυρία που να τον συνδέει με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, προχώρησε στην απόλυσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα