Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε σχολεία από την ΜΤΝ

Θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών γύρω από το θέμα της ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο, η ΜΤΝ διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Γυμνάσια και Λύκεια ανά το Παγκύπριο. Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τον Ιανουάριο στην Εμπορική Σχολή Μιτσή στη Λεμύθου, ενώ ακολούθησαν άλλα εννέα σεμινάρια περνώντας από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Με την παραγωγή ενός σύντομου βίντεο

που φέρει τον τίτλο «Δική σου Επιλογή» το οποίο επικεντρώνεται σε περιστατικά διαδικτυακού εκφοβισμού, η ΜΤΝ στοχεύει στην αφύπνιση των μαθητών και κυρίως εφήβων, γύρω από τα θέματα αυτά, τα οποία απασχολούν τους νέους ολοένα και περισσότερο.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ΜΤΝ, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό Ανδρέα Φυλαχτού, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο σχετικό βίντεο. Πέραν από το βίντεο που προβάλλεται στους μαθητές, κατά την διάρκεια των σεμιναρίων γίνεται και μια μικρή παρουσίαση της εκπαιδευτικής εφαρμογής iWhiz, η οποία δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Η εκπαιδευτική αυτή εφαρμογή περιέχει ερωτήσεις σχετικές με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Πληροφορικής της Β’ Γυμνασίου – Β’ Λυκείου και άλλες ερωτήσεις γενικής φύσεως. Δίνει έτσι στους μαθητές την δυνατότητα της εκπαίδευσης μέσα από την ψυχαγωγία.

Η εκπαιδευτική εφαρμογή iWhiz διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω των επίσημων app stores. Περισσότερες πληροφορίες στο http://iwhiz.mtn.com.cy

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα