Εκλέγουν τον πρόεδρό τους οι κάτοχοι αξιογράφων στις 19/3

Στις 19 Μαρτίου πραγματοποιείται το εκλογικό συνέδριο του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, στη Χοιροκιτία, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει και η εκλογή του νέου Προέδρου του Συνδέσμου με τον οποίο, θα διεκδικηθούν οι προσεχείς προεδρικές εκλογές.

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος πληροφορεί «ύστερα από πολύ καιρό και πολλές πιέσεις, κλιμάκιο του ΔΣ του Συνδέσμου είχε στις 2.3.17 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». «Τίποτε το θετικό δεν προέκυψε κατά την εν λόγω

συνάντηση γι’ αυτό και ο Σύνδεσμος οδεύει ολοταχώς προς την εκλογή υποψήφιου προέδρου, με τον οποίο θα διεκδικηθούν οι προσεχείς προεδρικές εκλογές», αναφέρεται.

«Η εκλογή του υποψηφίου Προέδρου καθώς και ενημέρωση όλων των κατόχων τραπεζικών αξιογράφων, μέλη και μη μέλη του συνδέσμου και όσων έπεσαν θύματα των άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και την μη χρεοκοπία του Κράτους, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2017 στις 11:00 π.μ. στο κέντρο Όασις στη Χοιροκοιτία», προστίθεται. «Αναμένουμε τη μαζική παρουσία σας με στόχο τη δικαίωση όλων μας», σημειώνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα