Έκανε πρόταση γάμου στα 4.000 μ. και του έπεσε το δαχτυλίδι!

Ο Ρίτσι Τζόουνς ανέβηκε με την αγαπημένη του σε κορυφή στα 14.000 πόδια, περίπου 4.270 μέτρα.

Γονάτισε και έβγαλε το κουτάκι με το δαχτυλίδι με το ζαφείρι. Υπήρχε, όμως, ένα πρόβλημα. Το δαχτυλίδι είχε πέσει από το κουτάκι! «Από τον ενθουσιασμό, στον τρόμο και ξανά στον ενθουσιασμό», είπε ο 52χρονος, μιλώντας στο ABC News για εκείνη τη στιγμή.

«Είναι δύσκολο να το περιγράψεις. Αρχικά, ανεβαίνεις στην κορυφή, που είναι από μόνη της μία στιγμή ενθουσιασμού. Μετά, έκανα την κίνηση, που ήταν λίγο… τρελή, έβγαλα το

δαχτυλίδι και αυτό δεν ήταν πουθενά», δήλωσε ο άντρας. Κατά τα φαινόμενα, το μονόπετρο είχε γλιστρήσει μέσα στο κουτάκι και μόλις αυτός το άνοιξε, έπεσε.

Μαζί με την αγαπημένη του Ασλεϊ έκαναν ανάβαση για δύο ημέρες, μαζί με τον φίλο τους Μπεν Μάστερς, ο οποίος δημοσίευσε αρχικά αυτή την ιστορία στο National Geographic, πριν φτάσουν στην κορυφή που ήθελαν. Παρότι τελικά η Αλεν δεν είδε ποτέ το δαχτυλίδι, αυτό δεν στέρησε τίποτα από την ευτυχή στιγμή του ζευγαριού. «Νομίζω ήταν πιο σοκαριστικό για εκείνον. Κουβαλούσε το δαχτυλίδι σε όλο αυτό τον δρόμο. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι αυτός ο άντρας μου ζήτησε να τον παντρευτώ στην κορυφή αυτού του εκπληκτικού βουνού», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα