Εικόνες ντροπής μετά το τροχαίο με «ακυβέρνητο» λεωφορείο στη Λευκωσία (vid)

Εικόνες ώρες μετά το τροχαίο με λεωφορείο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Διαγόρου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κινήθηκε προς τα εμπρός, κατάγραψε πολίτης στη Λευκωσία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες, ο εν λόγω το βράδυ της Πέμπτης (6/8), ώρες δηλαδή μετά το τροχαίο, καταγγέλλει ότι κανείς δεν είχε καθαρίσει τον δρόμο από τα υλικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας,

το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου. Συγκεκριμένα χτύπησε σε πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε. Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα, ενώ δεν χτύπησε σε δεύτερο αυτοκίνητο όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα.

Στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο από το περιστατικό.

«Επανερχόμαστε για μια ακόμη φορά στα συνεχόμενα ατυχήματα στα οποία πρωταγωνιστούν τα γυαλιστερά ψεκασμένα λεωφορεία της νέας εποχής. Από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει νεκρούς στο σημερινό ατύχημα», αναφέρει εξάλλου σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων Κύπρου με αφορμή το ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας.

*Φωτογραφίες, βίντεο Χαρίλαος Παπαϊωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα