Εγκαίνια ιατρικού κέντρου Η ΑΘΩΝΙΤΙΣΣΑ (video)

Με τις ευλογίες του Γέροντα Εφραίμ Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πραγματοποιήθηκαν Σήμερα 5/10/2019 στο κτήριο της Διοίκησης του Ομίλου AIMIS στην Λεμεσό, τα Εγκαίνια και ο Αγιασμός του νέου Ιατρικού Κέντρου του Ομίλου Η ΑΘΩΝΙΤΙΣΣΑ. Τα εγκαίνια τελέσθηκαν στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου και άλλου σεβαστού Ιερατείου.

Επίσης παρευρέθηκαν Βουλευτές, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποί Κυβερνητικών Φορέων, Γιατροί

και Συνεργάτες του Ινστιτούτου AIMIS καθώς και πλήθος κόσμου που προσήλθαν για να πάρουν την ευχή του Γέροντα.
Ο Οργανισμός AIMIS δραστηριοποιείται στο τομέα της ΥΓΕΙΑΣ στην Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια. Το Ιατρικό Κέντρο αποτελείται από πολυθεματικές- διεπιστημονικές ειδικότητες με επίκεντρο τον ασθενή, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη του περίθαλψη.

Το ΑΙMIS Healthcare Group είναι ένας Παγκόσμιος παροχός  υπηρεσιών Υγείας με εξειδίκευση σε Χειρουργεία Νευροχειρουργικής, Σπονδυλικής Στήλης, Ορθοπεδικής και Ρομποτικής Χειρουργικής. Οι πλείστες εγχειρήσεις που γίνονταν με τον παραδοσιακό τρόπο έχουν αντικατασταθεί με τη Ρομποτική χειρουργική και την Ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική. Σε τομείς όπως της Ουρολογίας, Γυναικολογίας, Ύπατος, Οισοφάγου, Θώρακος και Γενικής Χειρουργικής η διενέργεια χειρουργείου με τη Ρομποτική και την Ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική έχει γίνει τόσο για τον χειρουργό όσο και για τον ασθενή θέμα ρουτίνας.

Το AIMIS έχει Όραμα να παρέχει Παγκόσμιας κλάσης Ιατρική περίθαλψη και να εδραιώσει Αμερικάνικα πρότυπα στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών στο χώρο της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής.

Η Αποστολή του είναι να συγκεντρώνει τους κορυφαίους διεθνώς γιατρούς σε ένα συλλογικό περιβάλλον προσφέροντας τις καλύτερες Ιατρικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον ασθενή.

Keywords
Τυχαία Θέματα