Δύσκολο διπλό για Γιούβε, με εννέα η Κιέβο (vid)

Η Κιέβο τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες και η Γιουβέντους πήρε πολύ δύσκολη νίκη με 2-0.

Η Κιέβο αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για την Γιουβέντους, αλλά βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 37’ και με εννιά από το 61’, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να ηττηθεί με 2-0. Και η αλήθεια είναι ότι αν αυτές οι δύο ανόητες αποβολές δεν έρχονταν για τους γηπεδούχους, η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια, που πιθανότατα θα είχαν κόψει βαθμούς από την ομάδα του Αλέγκρι.

Οι μπιανκονέρι είχαν την κατοχή και την υπεροχή από το ξεκίνημα, αλλά δεν μπορούσαν

με τίποτα να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Μόνο κάποιες μικροευκαιρίες να δείξει είχε η Γιουβέντους μέχρι το 37’, όταν βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω. Ο Μπαστιέν αντίκρισε την πρώτη κίτρινη στο 35’ και 2’ αργότερα τράβηξε από πίσω τον Ασαμόα για την πιο ηλίθια αποβολή μέχρι τώρα στη σεζόν. Ο Κεντίρα έχασε την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να παραμένει.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το μηδέν, τους μπιανκονέρι να προσπαθούν, αλλά να έχουν ξεμείνει από ιδέες στην επίθεση και να βασίζονται μόνο στην ατομική ενέργεια. Στο 61’ ήρθε και η δεύτερη αποβολή για την Κιέβο, όταν ο διαιτητής ζήτησε από τον Κατσιατόρε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού, εκείνος προσπάθησε να μείνει εντός και όταν βγήκε έκανε μία κίνηση σαν να φοράει χειροπέδες, κάτι που εξόργισε τον Μαρέσκα, ο οποίος του έδειξε απευθείας κόκκινη!

Λογικό, λοιπόν, με δύο παίκτες λιγότερους η Κιέβου να μην αντέξει. Στο 67’ ο Κεντίρα άνοιξε το σκορ με ξερό σουτ εντός περιοχής και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Η Γιουβέντους απειλήθηκε μόλις σε μία περίπτωση μέχρι το τέλος, με τον Ιγουαΐν να κάνει το 0-2 στο 88’.

Keywords
Τυχαία Θέματα