Δολοφονία στη Ρόδο: Αυτοί είναι οι βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη

Τους τρεις δράστες του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 θα κατονομάσουν στις αρχές την ερχόμενη εβδομάδα οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, ζητώντας να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με το θείο της άτυχης φοιτήτριας και δικηγόρο της οικογένειάς της, Βαγγέλη Γκιουγκή, «τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θα αναφερθεί σε δύο ονόματα».

«Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα,

των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της» ανέφερε στην εφημερίδα Real News.

«Το βίντεο είχε ανέβει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και στη συνέχεια προφανώς τα ίδια πρόσωπα το κατέβασαν. Το βίντεο υπάρχει και το έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Για τον λόγο αυτό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πρέπει να συνεισφέρει στις έρευνες που γίνονται όλον αυτόν τον καιρό», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: athensvoice

Keywords
Τυχαία Θέματα