Διπλό φονικό: Ένας άγνωστος «Χ» και πώς εμπλέκεται στο έγκλημα

Ενώπιον Κακουργιοδικείου συνεχίζεται η εκδίκαση του διπλού φονικού.

Την περασμένη Παρασκευή, ενώπιον Δικαστηρίου ο χειριστής των τεκμηρίων της υπόθεσης, αστυφύλακας που υπηρετεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας, παρουσίασε ενώπιον Δικαστηρίου και συνηγόρων υπεράσπισης τα δεκάδες τεκμήρια του εγκλήματος.

Η αίθουσα «πάγωσε» στη θέα των ματωμένων ρούχων του αδικοχαμένου ζεύγους. Εν συνεχεία, ο χειριστής των τεκμηρίων παρουσίασε ένα καπέλο, τύπου τζόκεϊ και χρώματος

μαύρου, το οποίο ανήκει, όπως σημειώθηκε, στον Αλεξάντερ Στογιάνοφ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ακόμη ένα τεκμήριο που ανήκει στο συγκεκριμένο πρόσωπο, έναν δειγματοληπτικό έλεγχο που του διενεργήθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Το όνομα αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά και προκάλεσε ερωτηματικά, ως προς την εμπλοκή του στην υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, ο Στογιάνοφ σχετίζεται με έναν εκ των 4 κατηγορούμενων. Το συγκεκριμένο καπέλο ανήκει στον Στογιάνοφ, ωστόσο το είχε δανείσει σε έναν από τους 4 κατηγορούμενους. Λίγες μέρες μετά τη διάπραξη του φονικού, το καπέλο αυτό επιστράφηκε στον Στογιάνοφ από τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Πρόκειται για αλλοδαπό, γύρω στα 30.

Keywords
Τυχαία Θέματα